6 начина да повишите положителните си вибрации

Обърнете внимание на средата край вас
28 апр 2019 13:26, Михаела Лазарова
8
 6 начина да повишите положителните си вибрации
Снимка: istock

Светът е изграден от вибрации. Положителни, отрицателни. Някои успяват да достигнат до нас, други – не. Такива, които ние генерираме и от които се нуждаем. За да бъдем активни, развиващи се, споделящи, обичащи, щастливи, нашите положителни вибрации трябва винаги да са в баланс. Стресът понякога оказва влияние върху тях. За щастие има няколко малки стъпки, с които можем да запазим енергийните си нива. Вижте кои.

Осъзнайте мислите си

Първото и най-важно нещо, с което трябва да започнете са вашите мисли. Неслучайно казваме, че те се превръщат в материя. Всяка наша мисъл оказва влияние върху всеки аспект от живота ни, включително и върху положителните вибрации. Промяната няма да се случи за една нощ, но е важно да започнете и да бъдете постоянни. Позитивното мислене се гради постепенно. Една малка и зареждаща с приятни емоции техника е да поставите върху вратата на хладилника, кафе машината, бюрото си в офиса няколко вдъхновяващи мисли.

Медитирайте редовноДори само за минута – две, медитацията е онова време, в което може да насърчите вашата положителна вибрация. Правете я в обедната почивка, посещавайте йога или ѝ се насладете в края на деня у дома.

Обърнете внимание на храната, която консумирате

Тя също ни зарежда с положителни или отрицателни вибрации. Има храни и напитки, които предизвикват мудност, раздразнителност, сънливост. От друга страна има и такива, които се грижат за тялото ни и по този начин и за нашата емоционална вибрация. Това са свежите плодове и зеленчуци, ядките, зехтинът, рибата. Най-добрият тест, който ще ви покаже кои храни са тези,. Които повишават вашите вибрации е да обърнете внимание на това как се чувствате след тяхната консумация.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във вибрацията е истината.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мише, ако влезеш в кой да е секс-шоп ще ти предложат не 6, ами 66 начина да си повишиш "положителните вибрации" ...А, от всички начини, аз бих препоръчал на любителките на положителни вибрации единствено естествения ... :)
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
може и малко Йога - Кришна
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При вибратор втора употреба.
1
0
 
12
 
! Отговори
ined преди 5 години
Да не бъдем егоисти, купете си HILTI за да повишите положителните вибрации и на съседите